NUVARANDE STYRELSE

ADRIAN STYMNE

Ordförande

Adrian studerade ett år i USA under gymnasiet med organisationen ASSIST, och studerade sedan fyra år på den helt nystartade utbildningen Yale-NUS College i Singapore, där han tog en kandidat i psykologi. Sedan han kom hem från Singapore 2017 har han tagit sig an att bygga upp elevverksamheten på det nystartade Anna Whitlocks gymnasium. Han är ordförande för SISA med övergripande ansvar för organisationens ledning och utveckling.

SOFIA FREDMAN

Vice Ordförande och sekreterare

Sofia har tidigare studerat spanska på internationella skolorna i Barcelona.
För nuvarande studerar hon Business administration in hospitality management i Haag, Nederländerna. Som SISA:s vice ordförande ansvarar hon för en stor del av styrelsens praktiska arbete.

ANNA RÖHSS

Stockholmsansvarig

Anna har läst International Management på Warwick Business School (University of Warwick) i England, och i samband med det gjorde hon ett utbytes år på McGill University samt University of South Carolina. Just nu läser hon kinesiska på Stockholms Universitet. I styrelsen så ansvarar Anna för medlemsaktiviteterna i Stockholm och jobbar med att nå ut till fler som har ett intresse av utlandsstudier.

SARA SEPPÄNEN

Londonansvarig

Sara studerar nu sitt andra år på King’s College London, där hon pluggar till en kandidat i War Studies med fokus på underrättelsetjänst och internationell lag i krigsföring.
Utöver studierna jobbar hon på ett svenskt café och njuter av det internationella umgänget som ryms i en världsstad som London. Hon är SISA:s Londonansvariga och organiserar både after-works och annat trevligt i London.

GUSTAV FRITZON

Finansdirektör

Gustav är en tredjeårs juriststudent i England på universitetet London School of Economics. Före det läste han första året på juristprogrammet på Lunds universitet, och dessförinnan innan på Malmö Borgarskolans IB-program. Utöver hans arbete som SISA:s Finansdirektör, med ansvar för föreningens finanser, är Gustav en del av LSE Law Review:s styrelse och en engagerad långdistan

ANTON HELLSTRÖM PERSSON

Kommunikationsansvarig

Anton studerade efter gymnasiet två terminer på Kyung Hee University i Seoul med inriktningen koreanska och koreansk kultur.
Efter att ha kommit hem har han studerat bl.a annat språkvetenskap och statsvetenskap på Stockholms universitet. I styrelsen ansvarar Anton för kommunikationsstrategin.

GLORIA GULDSTRAND

Styrelseledamot

-

JUAN C.F. MAURITZ

Styrelsesuppleant

Jag studerar Kinesiska och Samhällsgeografi vid Uppsala och har sedan jag började studera bott i Kina i sammanlagt två år, i Shanghai, Jingzhou och Peking. Det är viktigt att svenska studenter ser andra studiedestinationer än enbart de västerländska, och det vill jag driva inom vårt arbete.

Om du vill nå oss är det bara att höra av dig till info@sweisa.se!

 

©2017 BY SISA - SWEDISH INTERNATIONAL STUDENTS AND ALUMNI.